23 September 2021

En nog een WordPress site

Autobedrijf Temme repareert auto’s, maar verkoopt ook mooie tweehands auto’s. Deze knappen zij geheel op en worden rijklaar gemaakt voor de nieuwe eigenaar. Autobedrijf temmen trof laatst wel iets heel bijzonders aan tijdens het repareren van een auto. Zij troffen namelijk een tas vol anabolen pillen aan. Dit maken zij niet vaak mee.

Het onderwerp anabolen pillen hoort men steeds vaker onder klanten die ook bekend zijn in de bodybuild wereld, maar nu hadden zij de vonds in hun eigen handen. Het personeel stond echter niet heel vreemd te kijken toen zij de tas met anabolen pillen terug gaven aan de eigenaar. ”Het wordt steeds normaler”, aldus een medewerker van autobedrijf Temme.

Om vertraging of ongemakkelijke momenten te voorkomen benadrukken wij om uw auto extra goed te controleren alvorens u hem bij ons inlevert. Want voordat je het weet heb je weer een vondst vol anabolen pillen.

Een andere medewerker van het autobedrijf is zelf van mening dat iedereen moet doen wat hij zelf wilt, en geeft toe zelf ook wel eens anabolen pillen te gebruiken. Iedereen zij eigen ding, de een loopt het casino plat, en de ander sport 7 keer per week en gebruikt doping, voegt hij hier nog aan toe.

Geen categorie